Bosc de Casanoves – El Querol

Recorregut i punts d’interès: Antic camí ral de Vic a Manresa, bosc de Casanoves, els Tres Roures, pla de Querol, barraca dels Pagesos, parets de pedra seca, torrent de l’Espina.

Descripció:
Sortim de la plaça en direcció al carrer de Vic; allà trobem el camí ral i el seguim, deixant el cementiri a l’esquerra, fins al bosc de Casanoves. Trobem una tanca metàl·lica que hem de travessar, i en aquest punt deixem el camí ral per continuar cap a la dreta.

Travessem la roureda i al final trobem els Tres Roures. Continuem pel camí enmig d’un camp, deixant el poble a la dreta i a l’esquerra la masia de cal Jordà. Passat el camp, girem a la dreta fins a trobar el camí que va de cal Jordà a l’Espina. Seguim el camí cap a la dreta i arribem al pla de Querol, on podem veure parets de pedra seca i altres atractius, com la barraca dels Pagesos i el pou de glaç a dalt de la carena. Des del pla de Querol divisem el poble i Sant Cugat de Gavadons. Trenquem pel primer camí que trobem a la dreta, que fa una baixada fins a arribar al torrent de l’Espina, i enfilem la pujada cap al poble tot sortint pel carrer Major.

+INFO

Descarrega PDF

Distància recorreguda: 3,01 Km. Durada aproximada: 45m. (a peu)

Pensada per fer a peu o amb bicicleta. Irinerari circular i poc dificultós, amb inici i fi a la plaça Major.