Ruta circular per Sant Quirze Safaja

Sortim des de l'Ajuntament del poble i agafem la pujada de Màrius Torres i puguem fins dalt el poble. Anem a sortir al Carrer Major, que prenem a la dreta fins al final, arribant a la plaça de l'Església. Continuem recte sempre per la nostra dreta i seguint la cinglera fins arribar al Mirador de la Campana, amb unes boniques vistes a la vall del riu Tenes.
Retornem per on hem vingut fins arribar de nou a l'església. Just abans d'entrar a la plaça, anem per la nostra dreta seguint la carretera asfaltada que ara baixa. Contiuem pel carrer del Rector Vallver fins arribar al Parc de l'Aigua pel carrer del Molí Vell.
Seguim pel carrer asfaltat Passant de Caldes, allunyant-nos de l'embassament i ens incorporem al carrer del Sol. Anem baixant fins a arribar a una bifurcació i agafem, a l'esquerra, el camí de Salt Gener. Travessem el pont del torrent i arribem a la carretera. Agafem la carretera a l'esquerra en direcció al nucli del poble.
Situats davant de les escales que ens duen a l'Ajuntament, prenem ara el corriol que marxa cap a l'esquerra i que va cap el riu. Una mica més endavant trobem el Faig Monumental.

Si volem podem allargar la ruta seguint el corriol que transcorre entre el bosc de ribera i que arriba a la bauma del Molí, situada sota l'embassament. Retornaríem pel mateix camí fins a l'Ajuntament, on hem començat el notre itinerari.

+INFO

Aquest itinerari és un agradable passeig pel municipi indicat per a tothom.

Longitud: 2.6 km. Durada : 42 minuts. Desnivell: 60 m. Dificultat: baixa