Cal Noc

Artesans cansaladers desde 1917.
La filosofia de Cal Noc és senzilla: la matèria prima és el més important perquè sense ella és impossible elaborar un bon embotit. Procurem, a més, tenir molta cura en l’ús dels additius alimentaris: si són prescindibles no en posem i si resulten necessaris n’afegim la mínima dosi possible.
Pel que fa al servei al client, la nostra màxima és un bon producte al millor preu.
Un dels productes més populars de Cal Noc és el nostre fuet: el fem amb la millor carn de porc seleccionada, la mida justa de panxeta i papada, un toc de sal i pebre, i l’embotim amb budell natural, després segueix un adequat procés de curació per aconseguir el resultat, un fuet amb un gust i una textura exel·lents.
Podeu provar-ne quatre varietats diferents: el fuet clàssic, el fuet sense pebre, l’extra de pebre i el fuet axoriçat. Cal dir que el nostre fuet és apte per a celíacs, ja que no utilitzem gluten per la seva elaboració.

calnoc

CONTACTE i +INFO

Responsable: Francesc Vilardell Dalmau

Elaborador: Cansaladeria

 Av. de la Vila, 10 | 08180 Moià

93 830 00 19

calnoccansaladers@gmail.com