Naturaliment Suquipà, SL

Naturaliment Suquipà SL és una empresa agroalimentària dedicada a l’elaboració de conserves i semiconserves vegetals des de 1998. Tenim una capacitat productiva important i el nostre principal objectiu és aconseguir, amb intensa dedicació, productes d’alta qualitat.
Tots els nostres productes derivats del prebrot, l'albergínia i la ceba estan cuits al forn de llenya, fet que ens diferencia dels altres fabricants i ens fa ser pioners en aquest sector.
Oferim productes que formen part de la dieta mediterrània, reconeguda mundialment, i del gust tradicional. Tomàquet ratllat, sofregit i tomàquet fregit; crema de verdures, de carbassa i pastanaga, de bolets, de carbassó, caldo de verdures i gaspatxo; escalivada, escalivada amb ceba, ceba, albergínia i pebrot a tires; melmelades de ceba, tomàquet i pebrot; brots de soja, blat de moro, pastanaga ratllada, amanida mediterrània i cors de carxofa; patates a la brasa i claçots; salsa romesco, salsa de calçots i allioli; hamburgueses d'espinacs, de samfaina, de verdures i bolets, d'escalivada i de 5 verdures.

A més a més, sempre apostant per la salut, gairebé tots els productes de Suquipà són aptes per a celíacs.

blank-image-tastam

CONTACTE i +INFO

Responsable: Joaquim Druguet Liébanes

Elaborador i distribuïdor: Escalivades

 La Caseta. Avda. Santa Coloma, 25 | 08183 Castellcir

93 866 81 67

info@suquipa.com

www.suquipa.com