Roc de la Guàrdia

Recorregut i punts d’interès: L’Espina, coll d’Heures, mas la Collada, roc de la Guàrdia, mirador del Roc Gros, mirador dels Pirineus, mas cal Jordà, els Tres Roures, bosc de Casanoves, antic camí ral de Vic a Manresa.

Descripció:
Sortim de la plaça Major i seguim el GR-177 en direcció a l’Espina, un cop passada la casa ens desviem del GR-177 agafant el camí que trobem a l’esquerra. Seguim aquest camí fins a arribar al coll d’Heures, on trobem un camí principal que agafem en direcció nord. Arribem al mas de la Collada i seguim a l’esquerra pel camí asfaltat fins a trobar la carretera N-141. Abans d’arribar-hi, agafem el camí paral·lel a la carretera que ens porta al roc de la Guàrdia, on trobem senyalitzats el mirador del Roc Gros i el mirador dels Pirineus.

Per la tornada, agafem el mateix camí just fins a la casa de la Collada, on seguim el caminet de la dreta que ens porta cap al mas de cal Jordà. Un cop allà, enfilem el camí de l’esquerra i a uns 100 metres trenquem a la dreta en direcció als Tres Roures, on seguim pel bosc de Caanoves fina a trobar el camí ral que ens tornarà altra vegada al poble de Collsuspina.

+INFO

Descarrega PDF

Distància recorreguda: 7,47 Km. Durada aproximada: 1h. 50m. (a peu)

Pensada per fer a peu o amb bicicleta. Irinerari circular i poc dificultós, amb inici i fi a la plaça Major.