El Raiguer

Fermentus recupera la cultura i els sabors del pa fet a partir de massa mare. El pa de fermentació natural és un patrimoni gastronòmic que s’està perdent molt ràpidament a causa de les noves tècniques de panificació, que fan que el pa sigui cada vegada menys saborós, menys sa i tingui una durada menor.

Fermentus treballa íntegrament amb farines ecològiques, principalment amb farines d’espelta i de blat de proximitat, mòltes amb molí de pedra. Aquestes farines ens donen un sabor i una textura característiques del pa antic, a més d’aportar-nos una gran quantitat de vitamines i nutrients.

Fermentus no incorpora cap tipus de millorant químic, additiu o emulsionant al pa d’elaboració pròpia.

Fermentus elabora la massa mare a partir de ferments naturals procedents de cultiu ecològic que actuen de manera més lenta que els convencionals, aconseguint unes aromes molt més intenses i que milloren la conservació natural del pa.

Fermentus fa un pa molt digestiu i saludable, ja que les llargues fermentacions trenquen les cadenes d’hidrats de carboni de les farines i, en cert sentit, les predigereixen. Per això, un pa fermentat lentament facilita la digestió i evita la sensació de pesantor que produeixen els pans convencionals precuits i els pans massa airejats i fermentats artificialment que actualment trobem al mercat.

Fermentus ens ofereix un pa rústic, amb olor intensa, crosta marcada, sa, ecològic i d’alt valor nutricional.

A Fermentus, funyim el pa a mà, el fem d'un en un, per tant, cada peça és única amb l’objectiu d’aconseguir que sigui el complement ideal per acompanyar i potenciar els teus plats.

CONTACTE i +INFO

Responsable: Ramon Martínez Mirosa

Elaborador: Pa ecològic, fet a mà amb massa mare, pastisseria i gelats. Distribució a l’engròs. Ens definim com artesans amb tecnologia.

Treballem amb matèries primeres d’alta qualitat i preferentment ecològiques i de proximitat.

 Ctra. de Barcelona, 14 | 08189 Sant Quirze Safaja

93 102 49 52

elraiguer@elraiguer.cat

www.elraiguer.cat