La Masia del Solà

Innovació i tradició semblen difícils de conjugar, però aquests son dos eixos bàsics de la filosofia del restaurant La Masia del Solà.
La innovació en l’aplicació de la darrera tecnologia, tant pel què fa a la nostra cuina com pel què fa als serveis que oferim al client, ens permeten treballar amb les ultimes tècniques, millorant-ne els sabors, potenciant-ne els gustos
Oferir el millor servei en cuina catalana als clients de la Masia del Solà és un dels objectius bàsics de casa nostra amb la voluntat que el nostre client es senti com a casa seva al restaurant la Masia del Solà.
L’àmplia carta del restaurant La Masia del Solà li ofereix la oportunitat de degustar els plats de casa nostra, els de tota la vida, amb els sabors característics de la cuina mediterrània i catalana i, alhora, gaudir de la cuina més moderna i innovadora que els cuiners de la Masia de Solà li poden oferir.

També oferim servei de càtering.

Per completar el servei poden gaudir de la fonda, que té 8 junior suites amb totes les comoditats, fins i tot una piscina pels mesos d'estiu.

CONTACTE i +INFO

 Ctra. Sabadell a Prats, km 32,5| 08275 Monistrol de Calders

93 839 90 25

info@lamasiadelsola.com

www.lamasiadelsola.com