Muntanya de Pol

Recorregut i punts d’interès: Camí ral, barri del Picanyol, casa d’Armadans, muntanya de Pol (punt més alt, 1.036 m), barri de les Casetes

Descripció:
Sortim de la Plaça Major en direcció al barri del Picanyol pel camí ral (al costat de Can Xarina) fins arribar a Can Picanyol on creuarem la N-141. Agafem el carrer Picanyol fins al capdamunt i allà surt una pista forestal a mà dreta que seguirem, creuarem una tanca metàl·lica i continuarem el camí fins arribar a la csa d’Armadans.
Deixarem la casa a la dreta, continuarem el camí que ens conduirà cap a un camí principal per on arribarem a la Muntanya de Pol.

Per la tornada, seguirem el mateix camí principal fins arribar a l’encreuament on agafarem el camí esquerra enlloc de continuar per el que em pujat anteriorment. Al cap de pocs metres, trobarem un encreuament i seguirem el de la dreta fins arribar a la casa d’Armadans. Continuarem pel camí de l’esquerra mentre deixem la casa darrera i arribarem fins a una pista asfaltada que continuarem cap a la dreta que ens portarà cap al Barri de les casetes i un altre cop cap al poble.

+INFO

Descarrega PDF

Distància recorreguda: 9,97 Km. Durada aproximada: 2h. 30m.

Pensada per fer a peu o amb bicicleta. Irinerari circular i poc dificultós, amb inici i fi a la plaça Major.