Sant Cugat de Gavadons

Recorregut i punts d’interès: Barri de les Casetes, mas l’Oller, can Regàs, naixement del riu Congost, ermita de Sant Cugat de Gavadons, mirador de Sant Cugat de Gavadons, mas Bellver, mas Noalard, mas l’Oller, barri de les Casetes.

Descripció: Sortim de la plaça Major en direcció a la carretera N-141, la travessem i seguim cap al barri de les Casetes; continuem pel GR-177 fins a arribar al mas l’Oller, agafem el camí que queda a la dreta i que fa un fort pendent. Un cop travessem el torrent continuem recte i agafem el camí que ens queda a l’esquerra i que fa més pujada. Continuem aquest camí i trobem l’indicador de la font de can Regàs (naixement del riu Congost). Quan arribem a la casa de Can Regàs agafem el camí de l’esquerra en direcció a Sant Cugat de Gavadons.

Arribem a un encreuament on trobem l’indicador cap a Sant Cugat, a l’esquerra. (També podem pujar-hi per un corriol que trobem davant i també ens hi porta tot fent drecera).

Per a la tornada, seguim el camí asfaltat passant perl mas Bellver, el mas Noalard, un altre cop pel mas l’Oller i el barri de les Casetes, fins a arribar de nou al punt de sortida.

+INFO

Descarrega PDF

Distància recorreguda: 6,47 Km. Durada aproximada: 1h. 40m. (a peu)

Pensada per fer a peu o amb bicicleta. Irinerari circular i poc dificultós, amb inici i fi a la plaça Major.