Llocs imperdibles d’Espanya

Saps quins són els llocs imperdibles d’Espanya; país que és ple de belleses naturals, patrimonis culturals, arquitectures impressionants, monuments, relíquies i més; cosa que fa que sigui la destinació turística triada preferentment sobre altres any rere any; descobreix-ho.

Què veure a Espanya?

El regne d’Espanya és el territori d’un país transcontinental que forma part de la Unió Europea, comptant amb Madrid com a capital i una superfície territorial de 505 944 km², que s’estén a llarg de 1952,7 km de fronteres, i 4964 km de línia costanera; comptant al seu torn amb el Teide com el seu punt de més altitud.

Els espanyols són gent cordial i amable que reben amb els braços oberts tots aquells viatgers que decideixen conèixer el seu territori i per trobar-lo llocs imperdibles que han de conèixer si realment volen aprofitar la seva visita.

El clima d’Espanya varia al llarg del seu territori, oferint el mediterrani a nivell de la seva costa igual que a la vall del Guadalquivir, caracteritzat per temperatures suaus i precipitacions freqüents excepte a l’estiu.

Durant l’hivern s’experimenten temperatures baixes, mentres que a l’estiu són altes i amb la presència de pluges ocasionals d’acord amb la posició geogràfica visitada.

D’altra banda, trobaràs clima de muntanya a les serralades, muntanyes i pirineus igual que àrids o semiàrids en punts ubicats a l’est de la península com és el cas del desert de Tavernes a Almeria o el seu Parc Natural del Cap de Gata-Níjar, entre d’altres.

En aquest article hem creat per a tu, una llista de llocs fascinants que no pots deixar de conèixer; tomàquet uns instants per descobrir quins són al següent apartat.

Llocs imperdibles d’Espanya

Quan ingressis al territori d’Espanya, et trobaràs a una regió on pots passar les millors vacances de la teva vida, plena de ciutats cosmopolites, pobles emblemàtics, arquitectures impressionants i una gran varietat de païses; tots llocs imperdibles com els següents:

  • Basílica de la Sagrada Família, famosa a nivell mundial, l’arquitectura de la qual impressiona a la vista i es va iniciar fa més de 135 anys; sota el disseny d’arquitecte Antonio Gaudí i la que encara continua sent construïda.
  • Parc Nacional d’Ordesa i Monte Perdido, ubicat dins de la Comunitat autònoma d’Aragó al centre de la serralada pirinenca i compost per una àmplia varietat d’ecosistemes amb influència tant mediterrània com atlàntica.
  • Alhambra de Granada, ciutat medieval la construcció de la qual data de l’any 666 dC. i actualment serveix per donar a conèixer l’esplendor i l’auge de la presència de la dinastia nassarita dins d’Espanya; sent actualment Patrimoni de la Humanitat des de 1984 davant la Unesco.
  • Muralla d’Àvila, imponent barrera defensiva en estil medieval, creada sobre la base de maons, granits i runes d’antics edificis romans. S’estén al llarg de més de 2,5 km i és la millor conservada d’Europa, malgrat els seus 1000 anys d’antiguitat.
  • Albarrasí, un poble de la província de Terol, que acull bellesa i patrimoni històric; nomenat Monument Nacional el 1961.
  • Platja Cala Macarelleta, un paradís natural que dins del qual es pot escapar de la calor, quan pugen les temperatures; proveïda d’aigües cristal·lines en color turquesa, sorra blanca i més.
  • Caminito del Rey, sender que s’estén al llarg de 3 quilòmetres, inaugurat pel Rei Alfonso XIII l’any 1921; el qual transcorre al llarg de congostos del riu Gaitanes i Gualdalhorce, precisament als peus d’un canó amb 700 metres de profunditat.
  • Parc Nacional Pics d’Europa, el territori del qual ha estat nomenat Reserva de la Biòsfera per la Unesco, l’any 2002; a més de tractar-se d’un punt d’alt interès turístic que podeu recórrer tant a peu com en automòbil.

Espanya és plena de tants llocs imperdibles, que pràcticament és impossible esmentar-los a tots, sense quedar-nos curts d’espai; per això et recomanem a més visitar l’Aqüeducte de Segòvia, la Costa da Morte amb les seves vistes dignes d’una postal i molts altres que segurament aniràs coneixent al llarg del teu recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *